中文名称 ---【马普创新公司】

基本信息
中文名称 马普创新公司
英文名称 Max Planck Innovation
类别 学术机构;
国别 德国
语言 英文
中文关键词 学术机构;知识产权;德国
英文关键词 academic agency;intellectual property;German
发布机构 马普创新公司
中文摘要 马普创新公司创立于1970年,从1993年至2006年在GarchingC创新中心名义下运作。是德国的基础研究机构的领军机构,主要负责把马普协会科研机构的研究成果进行科技转化。既是科学研究的合作者,也是科学产业的参与者。他们为该机构内的科学家提供建议和支持服务,如如何评价他们的发明,并填写专利申请表。在把发明创新从科研成果转化为产出时,起到中间调解的作用。他们也支持该机构内的科学家成立自己的公司。另外,他们最重要的是,提供基础科研成果转化为能够利于经济和社会进步的产品。
英文摘要 Max Planck Innovation was founded in 1970 as Garching Instrumente GmbH and operated under the name of Garching Innovation from 1993 to 2006.It is responsible for technology transfer from the research institutes of the Max Planck Society.They are partners of both science and industry:They advise and support scientists at Max Planck Institutes in evaluating their inventions and filing patents.They mediate the transfer of inventions from Max Planck Institutes to industry.They support scientists at Max Planck Institutes in founding companies.They perform an important task: the transfer of basic research results into products,which contribute to the economic and social progress.

 




| 联系我们 | 网站地图 | 版权声明 |

版权:中国科学院 主办:中国科学院科技促进发展局 承办:中国科学院成都文献情报中心 蜀ICP备05003827号-12

建议使用1024×768 分辨率 IE6.0以上版本浏览器